30 December 2010

Hepi2..

Assalamualaikum.. wah, ceria2 semua pagi nie yea.. hehe.. maklumlah esok CUTI beb!! yahooo!!! aku pun tumpang hepi giler.. da lama menantikan saat2 cuti free camni.. haha..

Aku perasan ari ni n sejak mlm td lg, kebanyakan rakyat MALAYSIA dok heboh psl bola.. especially AFF Suzuki Cup nie.. sana sini citer pasal benda ni.. x kira la, dlm facebook ke, twitter ke, blog ke paper ke n mana2 je la.. hatta kat opis sekalipun... bola, bola n bola.. wuish, sgt2 dashyat wooo..



Apapun, b'kalung2 tahniah n syabas la aku ucapkan kpd wira2 negara kita atau lebih dikenali sbg team HARIMAU MALAYA, yg telah b'tungkus lumus membaham si GARUDA aka Indonesia mlm td.. tanpa jerih perih usaha dari kalian, tdk la kami semua rakyat MALAYSIA m'dapat CUTI FREE esok hari.. hahaha..



Terima kasih - 3x (curi trademark HAFIZAL HAMAD) kpd semua la yg t'libat dgn game mlm td.. bkn hanya kesebelasan utama yg diturunkan bahkan jurulatih, pegawai pasukan dan mereka yg telah banyak menabur jasa utk kebangkitan skuad Harimau Malaya ini.. Jua b'terima kasih lah kpd diri kita sendiri kerana terus setia menyokong pasukan negara.. sokongan kita semua sgt b'makna buat mereka...

Apa yg penting, sukan bola sepak kita sudah semakin maju ke hadapan.. dan kita sbg rakyat Malaysia harus sgt2 berbangga dgn nya.. tahniah sekali lagi..

Eh, dlm sibuk2 baca cerita psl bola, t'lihat lak benda ni..



x nampak??? tgk yg ni..

Amacam?? BANGGA lagiiiiiii... hahaha.. pemain MU nie...


p/s : Keeper kita tu, KHAIRUL FAHMI (bdk sebaya aku) da jadi insan femes 2,3 menjak nie.. apa taknya, dlm dia punye fanpage fb saja,da mencecah 100,000 fan setakat ni.. wah, kalah artis, kakaka... tahniah APEK!!!ambo respek dgn demo..

Jgn lupa, ESOK CUTIIIIIII!!!!! yahoooo!!!



10 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

saya juga BANGGA...Go MALAYSIA GO :)

Misz Nuriz said...

suehann,
yea.. bangga sgt2..
MALAYSIA BOLEH!!!
haha

baincardin said...

Piala Suzuki AFF 2010 - The cup is ours! Yay!!!~ ^_^

Misz Nuriz said...

baincardin,
yearghh...
mmg patut pun kita hepi ari ni sehepi tajuk entry nie..hahaha

s h e e said...

nk tumpang due kaki membanggakan diri...ditambah seronok esok cuti...yeay!!! kelip2 mata jap...

☆aDihAys☆ said...

thnks to them..
dpt cuti hari jumaat..
selamat tahun baru..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam tahun baru

Misz Nuriz said...

shee,
yeah, marilah sama2 kita b'bangga & b'gumbira..
yahoo..haha ^_^

Misz Nuriz said...

aDihays
yea, tnp usaha gigih mereka, takkan dpt kita b'gembira seperti ini..
slmt tahun baru 2011.. ^^

Misz Nuriz said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
thanks..
salam tahun baru gak..
semoga tahun ini lbh m'beri makna buat kita semua.. insyaallah..

Related Posts with Thumbnails