04 December 2010

Too much of technology..

Bila da t'lalu banyak teknologi, cam ni la jadinya...

Habis, kalau da sume org guna credit card, camne la nasib diorang nie yea..



Kah3.. ada ke patut nak suruh anta pizza melalui emel.. gambar pizza boleh la... kah3


Maju2.. dok dlm hutan pun ada hotmail tu...


Kalau cam tu , kena wat 5 mouse button la nampak gayanya...


Nak mintak tolong pun guna shortcut key.. mmg canggih betul la.. adoiiii...


Ha, ni kalau anak tanya apa2, jgn bagitaw nama saja taw.. bagi password sekali.. senang diorang nak log in nanti.. kah3

4 comments:

HonEyBuNNy said...

he2...zaman It cm tu la...ngeh3

Misz Nuriz said...

ila
kan3..teruk la camni..
hehehe

nazirulhazwan~ said...

nice giler la wei entry ni. thumb ups:P

Misz Nuriz said...

nazirulhazwan
ye ke??
mekaceh2..hehe

Related Posts with Thumbnails