10 June 2011

GOMO KELATE GOMO!!!


Bahang kian terasa..
Liga sudah sampai ke kemuncaknya..
2 pasukan memburu gelaran juara..
Siapa yang BERJAYA???ESOK terjawab la segala2nya!!

Nantikan Perlawanan akhir Piala FA antara KELANTAN VS TERENGGANU
11 JUN 2011
Di STADIUM NASIONAL BUKIT JALIL..
Pakat mai sokong ramai2 deh!!Yeah!! Buat WIRA-WIRA MERAH sekalian, berjuanglah HABIS-HABISAN!! Sememangnya, perjuangan kalian diiringi DOA & HARAPAN seluruh rakyat Cik Siti Wan Kembang.. Percayalah, tiada apa yang lebihmembahagiakan selain mengecapi manisnya KEJAYAAN.. Dan kami juga percaya, tiada apa yang kalian dambakan selain mengharapkan KEMENANGAN.. Yang pasti, DOA dan SOKONGAN sentiasa di belakang.. Ayuh! bersedialah menyahut CABARAN.. Jangan gentar tunjukkan KEBERANIAN.. dengan KEKUATAN & KEAZAMAN, kalian pasti bisa patahkan gerakan LAWAN.. Jangan takut dgn KESILAPAN.. Tetapi berusahalah TERUS TERUSAN.. Nescaya, KEJUARAAN pasti milik PASUKAN!

Namun WIRA-WIRA MERAH sekalian.. Andai perjuangan kalian menemui KEGAGALAN.. Jangan sesekali kecewa atau TERKILAN.. Terimalah ia dengan penuh KEREDHAAN.. Kerana sudah menjadi adat PERTANDINGAN, ada yang MENANG & ada yang KECUNDANG.. Teruskanlah perjuangan KALIAN.. Dan ingatlah, SOKONGAN kami bukan hanya ketika MENANG.. tetapi, SOKONGAN kami ZAMAN BERZAMAN!!!

GO MORE KELATE GO MORE!!

p/s : Sapo-sapo hok mari tgk bola esok tu, b'hati2 la di jalan raya yea.. bola, bola jgk, keselamatan harus diutamakan.. Ingat tu! Dan 1 lg pesanan khidmat masyarakat, jadilah penyokong yg berhemah & ber 'attitude'..hehe.. Doakan semoga kejayaan m'jadi milik kita, penyokong setia THE RED WARRIORS!! yeah!!!

5 comments:

Wanzi said...

gomo jgn tak gomo.... sama2 tengok malam penentuan esok....

Misz Nuriz said...

Wanzi,
haha.. berehhh!!
janji, gomo kelate gomo..:)

cik wan said...

gomoooo!!! heee..kelate menang malam nih!

Mhelmi said...

Salam. Dah nasib Terengganu nak menang...

Kejayaan Terengganu Menjuarai Piala FA Tahun 2011

Misz Nuriz said...

cik wan,
hehe..x tergomo doh kito.. takpola, kalah menang adat kan..terimala seadanya..

herumi,
betul tu..kelantan xde rezeki kali ni..insyaallah, lenkali usaha lagi.. :)

Related Posts with Thumbnails