08 February 2011

Ce citer.. ce citer..

Kih3.. (gelak dulu sbb aku hepi pg nie).. Ha, sebelum aku lari tajuk, buka google ari ni, tgk la LOGO ni plk.. Biasa la, da paham sgt pun google punya logo selalu b'ubah2 ikut musim kan..


So, nak tanya la korang, kot2 taw kan.. Logo cam ni sempena apa ye??? Sekali nampak cam benda yg ada dlm kapal.. Siap ada hidupan laut bagai.. rumpai laut, kuda laut, ikan jaws pun ada..kah3.. Dah tu, boleh main gerak2 ag, kat atas, bawah, kiri, kanan.. Sapa yg xde keje ni bole la main.. kih3

Ha apa lagi, ce citer..ce citer kat aku yg tak taw menahu ni..^^

Tu je.. bye3..

p/s : Saje aku mls nak google, sbb t'lalu asyik tgk "LOGO" nie.. kah3


6 comments:

Prince Halilintar said...

prince tengok macam bentuk jam jer..mungkin nk ingatkan hargailah mase kerana mase itu emas kot..haha

Misz Nuriz said...

prince,
ye ke jam???
x kot..
nampak cam benda dlm kapal..
ntah la..hehe

Raji berkata said...

hahaha ttaw plak
tapi best main kapal tuh
boleh corner corner
turun bawah sume =.="

Misz Nuriz said...

raji,
keh3..
da try main da td..haha

ManJe said...

Dia suruh hargai kehidupan laut kot... walaupun masa b'ganti masa tapi laut klu t'cemar x leh nk ganti ngan yg asal...

Misz Nuriz said...

manje,
he3.. yea la kot..
mcm2 la google nie...

Related Posts with Thumbnails