14 May 2010

Jom Jalan2..

Assalamualaikum wahai teman2 bloggerku yang disayangi sekalian.. kudoakan semoga korang sihat2 belako la yea ari nie.. hmm, kejap je ase.. bgn tdo, bgn tdo.. da ari jumaat.. yes ari jumaat!!! ari yg paling aku suka, ha3.. bkn saja krn ari jumaat adalah penghulu segala ari n ari penuh keberkatan tp ari jumaat jgk la ari yg m'buatku hepi.. hik3..

Ye la, sapa x suka ari jumaat??? cuba tanya org yg da keje or masih b'gelar student.. confirm diorang suka punya.. klu ada yg x suka tu, mmg aku respek la kat dia.. meh sini aku bagi gula2 barang seketul 2..

Hmm, ari ni rehat pjg.. boleh la m'jalankan diri.. hik3.. actually, tengahari nie b'cadang nak gi kat Presint 2 nu.. tgk2 apa yg ada.. kan sambutan Hari Belia kat Putrajaya nie stat ari nie.. so, boleh la cuci2 mata sket.. daripada dok t'perap kat opis mcm sardin gulung, baek bebenor la aku gi amik angin luar sambil usha2 pakwe2 ensem.. hahaha.. (alamak!!! ma, anak ma da gatal.. hahaha)

Anyway, di kesempatan ni, aku nak ajak la korang gi sama.. kan kalau x ajak kan, cakap aku kedekut lak.. mula la wat muka merajuk.. so, utk m'hindari situasi itu, aku dgn b'besar ati sedang mengajak korang nie.. perasan x??? ish, ada ke kata aku ajak2 ayam??? aku ajak korang ni, bkn ayam la.. aiya!!! Meh la kita m'sesak n m'gamatkan putrajaya yg selama ni sunyi je nie .. kalau x gi ari nie pun, esok or lusa masih ada... jom kita gi ramai2.. especially yg dekat2 la.. kalau yg jauh nk dtg pun x kesah.. sila2 jgn malu jgn segan yea... wat mcm umah sendiri.. hi3



Ni ha, tapak acara dia.. syok!!!!!


X nampak eh?? x pe, bia aku bagitaw la sket2 antara acara yg ada k!! sume ada sebenarnya, korang nak apa?? p'tandingan dikir barat, persembahan nasyid, konsert Rabbani, peragaan fesyen, Karnival Jom Heboh, pameran belia, tarian singa, auto show, p'tunjukan robofair, pc fair, handphone fair, job fair (segala jenis fair ada) p'sembahan indie band n byk lagi la.. x kan aku nak sebut sume kot.. x larat la weyh.. hi3.. kalau korang nak taw detail, klik je kat website Majlis Belia Negara atau kalau nak lebih detail ag, ha kena la mai tgk sendiri kan..

5 comments:

.::WaNiE::. said...

fun fair ada fun fair

kekekeke

Nur Hawa Mohd Zin said...

alah tak dapat nak pi sana...waaaaa.

aku_tiewa said...

wanie,

ha3.. sori fun fair xde..
x b'jaya dibuat lagi..kui2

aku_tiewa said...

nur hawa,

la ye ke??
ruginya..

xpe2.. next time kalau ada lagi bole p yea..
hihi

Ezad said...

tiewa..

yg acare ni xde ker.. acara untuk blogger tegar he...

Related Posts with Thumbnails