10 May 2010

Ada tips nie..

Assalamualaikum.. ni ha, aku ada tips sikit nak kongsi ngan korang-korang sume.. especially yang da koje nie ha.. tapi ingat!!! nak bagi amaran siap-siap..aku just share je taw, berguna atau tak, terserahlah kat korang.. korang pandai-pandai la tentukan sendiri.. aku tak masuk campur k!! da pesan awal-awal dah tu.. hihi..











Amacam??? berguna x??? hik3 (^_^)
LU PIKIRLAH SENDIRI!!!!!

12 comments:

Kniedaz said...

huhu..idea best tapi kena tanggung sendirik la kalau kantoi..hehehe

Atiekah said...

i like it..suke baca ni ;)

Hana Ayra said...

menarik..haha

.::WaNiE::. said...

kekekek tak yah aku letak buku tebal2 mmg dah menimbun pun meja aku tiewa hahaha

aku_tiewa said...

kniedaz,

tu la psl..
pandai2 la jwb..he3

sy x b'tanggungjawab..
jgn salahkan sy..hi3(^_^)

aku_tiewa said...

atiekah,

suka ke??tq..
lenkali dtg baca ag ek..

insyaallah, benda yg lebih best ag..hu3

aku_tiewa said...

Hana Ayra

he3..menarik la jgk..
sbb tu sy share tu..hik3

sharing is caring..kan3

aku_tiewa said...

sis wanie,

la, ye ke???
klu camtu, xyah ikut la tips nie..

anda dikecualikan..hik3

Wawa~* said...

hahahahah... best2... berguna btolll tips nih, hehek

aku_tiewa said...

wawa~*

b'guna ke???
klu camtu tnggu apa lagi...

amalkanlah..
slmt b'amal..hik3

Aqmar Ismail said...

hehe kelakar gila. yup berguna sgtt! :P

aku_tiewa said...

Aqmar Ismail

la, kelako ke???
x pasan..he3

da taw b'guna, rajin2 le amal ye..

Related Posts with Thumbnails