06 May 2010

Entry khas for award..

Assalamualaikum sume.. ari nie cam biasa, malas tulis panjang-panjang, just nak fokuskan kpd entry ini yg kutujukan khas kpd pemberi-pemberi award yg amat baik hati di luar sana tu.. harap jgn marah sy la sbb entry ini ala-ala 4 in 1 gitu.. he3.. jimat tenaga nak menaip yea dak?? dah la kat opis keje menaip je memanjang.. kan elok simpan tenaga tu utk opis je.. takde la m'bazir sgt..hmm

Okeh.. teruskan ke agenda kita..award yg pertama datangnya dari
mr.zool nie.. cee.. mcm gaya baca surat dlm rancangan tv plk.. haha.. special award lagi tu.. award yg sgt comey sbb ada header blog aishkimfan dlm nie.. jutaan terima kasih la aku ucapkan kpd mr.zool sbb sudi kasi award nie walaupun blog nie tak seberapa je.. ramai lagi yg lebih layak menerimanya.. (stetmen artis kononnye) anyway, tq banyak-banyak!

Award yg kedua pulak dikasi oleh miss sue kita sbg menghargai follower-followernye n bersempena jgk dgn besday dia yg ke-21 baru-baru nie.. la, sebaya rupanya kita nie yea.. baru ku taw.. tq yea syg bagi award nie kat kita.. lenkali bagi la lagi.. he3.. eh, ada nak bagitahu something la.. " besday kita pun bln nie gak.. tunggu yea.. tp takde hadiah apa-apa pun nak kasi, just suruh tunggu je.. ha3..."

Award seterusnya from miss syazana.. beautiful blogger to u.. ishk, sungguh menyentuh hati betul award nie.. ha3.. tq miss syazana.. award ni amat-amat saya hargai.. semoga miss syazana sentiasa murah rezeki la yea.. sbb nanti bole la bagi beribu-ribu riban award lagi kat kita.. tak gitu????


& award yg last nie.. hmm, award nie saja kita letak last sbb ia memerlukan masa yg lebih lama utk buat.. yea la, award lain just bagi dedikasi je.. award nie kena jwb soalan pulak.. ish, kita paling tak suka bab-bab jawab soalan nie taw.. tp, tak b'makna kita tak suka award nie.. haa.. sila jgn wori tp be hepi yea tuan bg award..

Nie soalan yg kita kena jawab...

<1> COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY.. APA PERASAAN ANDA??

Hmm, da copy dah.. terpampang dah tu n akan sentiasa dipampangkan.. ha3.. perasaan saya tentulah hepi , takkan tak hepi lak kan.. org bagi award tu.. Alhamdulillah, sy sungguh teruja menerimanya..

<2> BERITAHU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI

Tq beribu-ribu riban kat bro Abu Luqman sbb bagi award ini kpd saya..  jasa anda amat saya hargai.. tq byk2 yea.. Insyaallah, rezeki anda murah selepas ini.. amin…

<3> NAME THAT PEOPLE CALL YOU

Hihi.. byk sebenarnya.. 
*Kat umah org panggil --> k’ngah
*Kat opis n member-member ada yg panggil --> atie, tiewa
*Kat dlm alam maya (contoh t’dekat, blog la) org tulis --> tiewa (sbb diorang x panggil, just tulis je.. hi3) Amende lagi?? tu je la kot..

<4> THINGS YOU DONE YESTERDAY

Wat apa ek?? Gi keje la kot n wat rutin harian biasa je.. hi3

<5> FIVE WAYS TO BE HAPPY

Mengikut cara saya la ni..
* Menghepikan org lain jgk..
* Jgn cari masalah
* Buat baik ngan orang
* Tenangkan fikiran
* Senyum lah sokmo yea..

<6> APA DALAM FIKIRAN ANDA KALAU ANDA JADI KAYA

Mestilah nak membantu n membahagiakan family saya terlebih dulu sblm perkara-perkara lain..
yea, I’m very sure about that…(^_^)

Dah solosai yo..
Sekali lagi tq yea sume.. sy amat m'hargainya.. tanpa anda sekalian, x bermakna la blog ini.. hik3.. jumpa lagi..
syg korang!!!!

4 comments:

Mohd Sukur Ibrahim said...

xnak bg sy award apa2..?hehe..

amar haziq said...

tahniah..
saya baru dapat satu award je

lawat blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

aku_tiewa said...

Mohd Sukur,

la, nak ke??
nanti tiewa bagi yea..

sila jgn wori tp be hepi selalu yea..
hik3

aku_tiewa said...

amar haziq,

tq..xpe la..janji dpt jgk kan..
yg penting, teruskan b'blogging yea..

Insyaallah, ada masa, sy lawat k!!

Related Posts with Thumbnails