25 March 2010

Gambo lak..

Em, ari ni x nk tulis citer apa2 pn.. juz nk bagi cukup syarat je.. asalkan wat entry baru.. haha.. sbb masih dlm mood rajin update blog nie.. so, x kisah la nk citer psl something ke, melalut ntah hapa2 ke, juz share video ke, yg penting ada... kira ok la drpd x de tu kan.. tu je point dia sebenarnya...

N ari ni jgk, x nk bebankan pikiran yg da t'lalu berat dgn bebanan ni.. so, kita relax2 je.. kita tgk gambo2 je la... bkn apa2 pn.. gambo biasa je.. ala, gambo yg org edit.. ntah menarik ke x.. tgk la sendiri.. nk tgk, tgk.. x nak tgk, sudah... tu je.. ADA PAHAM!!!!



Angkut jgn x angkut.... nah, amik wat balik sorang satu.. huh!!!

Tolongggggggg.. jgn mkn aku........!!!!

Ha, x yah susah2 beli bola lagi.. tanam je benda ni..he3.. lupa nama dia sebenarnya.. kacang peas kot.. hoho

Da macam pokok da.. nie la tgn yg b'anak pinak nama dia...

Yahhhhhhhh... kuat lagi... susah benor la mende ni nk t'cabut...aishk...

Kalau macam ni, nampak gayanya banjir la umah ko mak cik oiii.. x t'daya nk tadah dah...

Ni mmg wat bazir duit je free2.. beli2, sampai umah, x leh nk baca... tinggal kertas kosong je.. huh

Memang ko keturunan telur la beb.. cuma, agak lebar n bulat la ckit.. hik3

Semangat gila muka nak ketip kuku... da mcm org kelaparan da... hahaha.. kesian betul!!

6 comments:

.::WaNiE::. said...

nice :)

Fia Abas said...

haha best =)

rizal jabai said...

interesting...sume klaka..haha

Jo Qusary said...

Sgt menarik dan disturbing hahaha...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

isk2...cuci mata jap :)

aku_tiewa said...

Bole la setakat wat cuci2 mata n ilang2 kan tension tu kan..
hehe =)

Related Posts with Thumbnails