26 March 2010

Award

Oh My , katakan ini bkn mimpi!!!! katakan ini adalah realiti... Oh, sungguh ku x menyangka, cempedak akhirnya benar2 menjadi nangka.. Setelah 2 tahun aku b'blog, nilah kali pertama aku m'dpt award... Yeah2!!! tetiba jadi rock nih apa kes???..haha.. aku t'sgt hepi n teruja ni sebenarnya...

Apapun, jutaan tq b'byk2 la kepada
Mr.Cderluck di atas penghargaan beliau m'beri aku award yg amat b'nilai ini.. ce, ayat bodek2 ckit, mana taw taun dpn dia kasi lagi..haha.. kalau boleh award ABP lak ek...hoho... sungguh2 aku m'hargainya...

Ce, ckp byk plak award x tunjuk ag... haha, lupa la nk tunjuk award.. sbb td, msuk washing machine jap, kasi modified ckit.. bia shining dia lebih mantop, haha.. Ok, pejam mata, kasi surprise ckit.... Tadaaaaaaaaa!!!! ni la award yg aku dpt...


Amacam??? meletop x award aku???haha.. kasi la can kat aku hepi ckit... korang nie.. hari ini dlm sejarah nie taw...


So, sbg penghargaan aku kpd
Mr.Cderluck ni, aku copy la tanggungjawab yg harus aku lunaskan seperti yg t'maktub dlm p'janjian kami... haha.. bila ntah wat agreement ni.. memandai je..

Nie syarat2 dia :

Sebagai membalas jasaku memberimu AWARD apa yg perlu anda buat ialah..

1. Thank & link to the person that gave you award.
2. Pass this award onto 12 blogger's you've recently discovered and think are fantastic
3. Contact and let them know they've won the award..

N utk memenuhi syarat yg first tu, skali lagi la aku ucapkan tq sgt2 kat Mr.Cderluck ni... ce, mesti x lena tdo da beliau ni, da beberapa kali aku menyebut nama dia..hehe..
Yg tu da beres da.. no hal la, pejam mata je wat..hehe.. yg tang no 2 ni agak susah ckit nk wat nie..adoiiiii!!! Kat sapa la aku nk pass award nie ek...??? syg we nk bagi kat org..haha..

Tp x pe la, memandangkan aku masih b'perikeblogan lg.. so, aku dgn rasminya menge'pass' award yg amat b'harga ni kpd : Jeng...Jeng...Jeng... Jgn mara ek sapa yg jadi mangsa aku... pilihan secara rawak je.. anggaplah ini p'hargaan buat korang...

1.http://dahliajournal.blogspot.com
2.
http://miszmanjacayunk.blogspot.com
3.
http://posh76.blogspot.com
4.
http://sukasukidupku.blogspot.com/
5.
http://orangmuo.blogspot.com
6.
http://pakweku.blogspot.com
7.
http://happinessisreachable.blogspot.com
8.
http://jiwaakustik.blogspot.com
9.
http://arnamee.blogspot.com
10.
http://juan-farizuan.blogspot.com/

10 je la kot..hehe.. da x taw nk pilih sapa.. sapa2 yg rasa dia nak, meh la mintak ngn aku.. jgn segan2 k.. aku dlm mood baik ati skrg ni...hehe..

Ok, da selesai da... =) fuh lega!!


7 comments:

.::WaNiE::. said...

tahniah la yepppp

POSH76 said...

alahai sis terharu la tq so much u oso deserve it...keep blogging taw hehe

MiSs TOrA said...

congrats :-)

.::WaNiE::. said...

kumpull jangan tak kumpul

DaHLia said...

ermm thanks dear.... nnti sis buat ok :) dah buat sis inform kamooo :)

aku_tiewa said...

hihi..tq.. =)

Anem arnamee said...

sALAM tiewa, lama nyer, baru anem dapat ambil award ni .thnks:)

*anem letak kat bahagian award :)

Related Posts with Thumbnails