01 May 2011

Salam 1 Mei...

Alhamdulillah, bulan Mei datang lagi.. Rasa baru je menulis beberapa kerat entry utk bln April, skrg da masuk bulan Mei da.. hehe.. Sori yea April, daku tdk berpeluang menghiasi bulanmu dgn entry2 t'baru.. Maklumlah, daku sgt kebizian time tu.. tp don't wori, daku dtg lg kali ini.. & yg pasti, kedatanganku kali ini bersama idea2 baru.. Utk kutitipkan buat pengunjung2 setiaku.. haha

Apapun, utk p'mulaan Mei nie, aku nak ambik kesempatan utk mengucapkan SELAMAT HARI PEKERJA buat semua insan yg bergelar pekerja, tak kira la anda bekerja sbg apa sekalipun, yg pasti anda adalah seorang pekerja yea & bg yg bkn pekerja tu, selamat la jgk korang sbb bole cuti free.. 3 ari direct tu beb.. best giler.. aku kalau bab2 cuti ni mmg suker la.. haha..

Aku doakan semoga korang lebih success dlm kerjaya korang yea n dpt b'khidmat dgn penuh dedikasi & amanah demi tanggungjawab t'hadap rakyat n negara t'cinta ini.. Cewahhh!!!

So, sekian dulu utk entry kali nie.. Wassalam.. :)


p/s : Bila da lama cuti, liat la plk nak masuk opis.. hmm,sabo je laaa...

6 comments:

Srikandi Bonda said...

Diri ini sudah menjalankan tugas harian spt biasa.. hahaha

Misz Nuriz said...

srikandi bonda,
haha.. entry nie dikarang smlm lg,
tp atas sbb2 x dielakkan, t'paksa dipublish ini ari daa..
sbb tu tarikh dia still smlm pnye..hehe
btw, slmt bekerja la utk anda.. :)

Merpati Puteh said...

samat ari pkerja

HonEyBuNNy said...

selamat hari pekerja..

jangan malas2 masuk ofis...hehe..

rindunya dekat Nuriz...

mizs nuriz said...

merpati puteh,
tQ.. n slmt b'cuti utk anda.. :)

misz nuriz said...

Ila,
time kasih..
hehe.. bayangkanlah, dekat 3 minggu x masuk opis, mls nye x t'peri laaaa...haha
rndu sy???waa t'haru...
rndu ila jgk.. lama x m'jenguk honeybunny nye blog...hik3 :)

Related Posts with Thumbnails