11 April 2011

Kursus lagi.. YEAY!!


He3.. Hepi bebenor gamaknya.. Mentang2 la dpt kursus jauh dari opis kan.. Bkn apa, time nie je la nak merilexkan jiwa & fikiran.. Maklumlah, selama ni asyik terperap dlm opis je.. Balik2 ngadap kerja yg menimbun, balik2 ngadap bos, balik2 ngadap PC.. Sesekali ngadap pakwe-pakwe ensem pun OK gak.. Opsss~~ hahaha..

Insyaallah, stat lusa, aku akan meluncur jauh nun ke negeri JOHOR DARUL TAKZIM selama 2 minggu lebih.. Agak lama la jgk.. Hmm, bagi aku ok je, lagi lama lagi bagus, yea dak?? Nampak bebenor malas nak masuk opis.. ishk3..

Apapun, doakan p'jalanan aku pegi & balik selamat yea.. n mudah-mudahan kursus aku b'jalan dgn lancar.. Kursus bkn sebarang kursus nie.. Siap ada assignment n exam ag.. Ish, x bole hepi sgt la.. Terpaksa tarik balik perasaan hepi tadi...

So korang, paham2 la kalau dlm jangka masa tu, aku menyepikan diri yea.. x kira la dlm dunia blog ke, fb ke, msg sekalipun, keh3.. Ada masa aku online jgk, don't wori be hepi.. Sehingga ketemu lagi ya.. PEACE!!

6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah suke ke pergi kursus...awe pun sebab kalu pelancongan pergi kursus kami pergi melancong skali

NM02 said...

kita ada kursus ujung bulan ni. yey!!!

HonEyBuNNy said...

salam...

sama la kita lau mnyepi tu..faham2 la busy kan..ehheheh

Asma Adila said...

gud luck tiewA

misz nuriz said...

Awe,
mesti la suke..hehe..
haa, awe sempat lagi yea..
menyelam sambil minum air la nie..

NMO2,
yeeeeeyy!!! tumpang hepi bg pihak..hehe

Ila,
buzy gak eh??patut la lama menyepi..hik3

Sema,
thanks.. :)

Belleza~ said...

selamat berkursus cik tiewa! :)

Related Posts with Thumbnails