04 May 2011

Bukan tak nak update, tapiiiiiii.....

Selamat petang dunia! Waduh2, kata balik kursus byk idea.. Tp, blog xde nak update2 jgk yea haha.. ~nampak beno nipunye~ Sori la geng.. bkn x nak update, tapiiiiiii... tu la, sebenarnya byk benda t'lintas dlm fikiran aku nie, tp ntah camne tetiba rasa cam x pandai nak wat ayat pulak.. adoiiii... bajet punye alasan.. sekali lagi nampak beno nipunye yea.. kah3

Bukan apa, time idea dtg m'curah2, x sempat la pulak nak tadah... hmm, kan menyesal x sudah tu.. Yea le, nak tadah camne, dia dtg x kena time.. time tengah syok wat keje je dia dtg.. mana nak layan..?? time aku dok t'menung saja2 mengenang nasib diri, xde la pulak dia dtg.. nasib2..

Tu salah 1 sbb la.. byk lagi sbb lain yg menyebabkan aku jarang update blog sejak 2,3 menjak nie.. cer teka apakebendenye??? BUSY?? tu alasan lapuk da tu.. sejak azali lagi org pakai... sekali 2 bole la guna alasan nie.. hehe.. MALAS?? Hmm, ada ketikanya la.. tp x bole ckp terus-terang sgt.. kalau perlu, b'kias2 la sedikit... LAYAN MOVIE?? Sejujurnya, aku bkn kaki movie.. n aku layan movie ikut time.. mcm ari tu, dlm entry ni bkn main ag ckp, da jadi hobi da ngadap movie.. last2 ntah ke mana.. xde keinginan da nak tgk.. ari tu je beria..

Lagi??
FACEBOOK??? Oh yeah.. bole jadi la.. tp kalau dok ngadap fb je 24 jam boring gak kan.. alih2 tgk gamba kita, alih2 tgk gamba org, alih2 dok ulang baca status kita, alih2 intai status org.. x ke boring wat keje ni je.. Boring kan.. ala, boring2 pun, korang buat jgk..ha

Tp, apa yg pasti, benda yg b'kait ngn fb la jgk yg m'jadi halangan t'besor aku utk update blog... x lain x bkn sbb ni ha.. taraaaaa


Ha3.. ni la sbbnya.. CITYVILLE... he2.. Nie bole dikategorikan sbg halangan t'besor la nie.. sbb apa?? sbb asal t'lintas di fikiran aku nak update blog je, aku teringat benda ni.. asal aku nak login blogger je, aku ter'login' fb semata-mata benda nie.. naya betul la.. haha..

Apapun, i like dis game sgt2.. ha2.. So korang, sapa yg rasa dia main game nie, sudi2kanlah add aku yea.. Bole la kita b'jiran nanti.. PEACE!!

p/s : Energy da abis, nak x nak, t'paksa la stop kejap.. tu yg sempat update blog tu.. hik3..

6 comments:

HonEyBuNNy said...

ooo patut la...ada benda lain yg menyeronokkan yer..main game fb...hehe

ila lak xminat main game...tu asyik layan blog ja...ngeh3

Misz Nuriz said...

Ila,
hehe..saje je tu..
mengisi masa lapang..
x minat eh??
gud2.. xpyh layan yea..nanti kalau da lyn, mmg leka abis la..haha
fokus kat blog yea..patut la blog ila selalu je update..hik3

Srikandi Bonda said...

Wahh.. best ke cityville nih?? Misz Nuriz suka bagi i idea malam2 perlu buat apa.. hahaha ^__^

Firdnurjue said...

tak pernah men..besh ke???huuuu

jue suka main frontier n cafe...tapi da lama xmaen dah...hahahahaha

♥MiZz-siHa♥ said...

xtau ade game nie kat fb..slalu klau main mesti sekerat jln je..

misz nuriz said...

srikandi bonda,
best wooo..
jom main.. jom ar.. haha

firdnurjue,
besh sgt2..
main skali rasa cam nak main lg..hehe

miZz-siHa
la, try ar main..
mesti leka pnye.. :)

Related Posts with Thumbnails