06 April 2010

Tag by Misseyda..

Adoi.. penat-penat.. baru balik dari berjalan jauh.. tp naik kete la..he2..kalau berjalan betul-alamat alamat ntah bape minggu la bole sampai ni ha..

actually, ada citer lain nak citer sebenarnya, tapi nak wat camne, buka blog jap td, alih-alih diri ini dah di tag oleh misseyda.. huhu..

Hmm, nk x nak, kena la wat jgk.. sbb dia da pesan awl2, WAJIB wat yea.. he3.. dok tgh pikir ni nak jawab apa la.. kena study lu kot..??? Aiya, manyak susah wooo.. hahaha

x pe la, demi misseyda , t’paksalah diri ini memerah otak m’jawab soalan exam dia nie..
apa-apapun, dimulakan dgn lafaz BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM..

ok, saya jwb yea...

1. Siapakah diri anda di rumah?

Em, sbg anak yg paling disayangi, huahuahua.. yea kot..
kak ngah yg garang n b’kuasa t’hadap adik2nya.. i mean b’tanggungjawab la...hik3
ntah apa lagi..x taw

2. Siapakah diri anda disamping rakan?

Kwn yg baik..tul ke x tak taw la.. member la yg ckp(nada bangga)hahaha
Digelar insan seni???? Ce, siap wat p’soalan lagi..
Ntah diorang nie pandai2 je ckp cam tu, seni sgt ke diri ini??
Ceh, sesaje nk wat tegas ckit padahal.....hmmm
Kelakar la kot.. maybe la..sbb time sy ckp or cite something je, mesti org gelak punye.. kelakar sgt ke???
Ishk, x paham la...

3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai

1)Nak dpt lesen kete..hahaha.. baru je masuk kelas sekali, ada hati nak lesen cepat...hik3..

2)Nak naek pangkat..ten3.. kalau boleh nk jadi BOS terus..ha, ada aku kesah!!!!

3)Nak jumpa AKIM...hi3.. minat giler2 kat mamat nie.. Ntah bile ley jumpa x taw... mmg hari ini dlm sejarah la kalu leh jumpa dak ni sorang..

4)Nak beli kete la.. aiya, kalau da dapat lesen, kete xde nak wat apa.. baik x yah amik lesen..kan3

5)Nak keje lain..tetttttttttttttt... he3.. ntah, kalau boleh nk sambung study, ley keje yg mantop2 ckit.. tp x taw ag cmne.. masih dlm plan.. tgk ah nanti... mudah-mudahan t’capai la.. klu rajin la...

4. Siapakah nama pasangan anda?

Ni yg malas nk jawab nie.. huh.. hmm, nak jujur ke nak menipu yea???hahaha... jawapan dia, tiada jawapan...hahaha..

5. 5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda

-->Ntah, x taw..
X taw...ntah<--
-->Tarak taw la..
Ntah ler..<--
--> i don no wai... hik3

Ha, da ckup 5, nak lagi eyda???hehe

6. Bila tarikh anda couple

06/04/2010
Eh, sapa ckp ni tarikh i couple??
i ckp ni tarikh ari nie..hehe
Sbb ari ni, i jwb soalan smbil dgr lagu kump. Couple..
~~Lalalalala~~

7. Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Minum kopi..ishk, momen yg mmg pahit sgt2 la..huh

8. Lagu tema cinta anda

Lagu tema ek???
Aiya, ni bkn citer daaaaaaaaaa
Nk kena ada lagu tema2 nie..
Tadak2!!!!

9. Apakah perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?

~Perubahan ketara~hahahahaha

10. Tag rakan yang lain

Ni lagi satu.. bimbang marah pnye psl, sy tag je la member baikku ini..huhu
Sorang je ek..
Sapa lagi kalau bukan gerangan b’tuah ini :-

p/s : sori yunk..hik3

4 comments:

eyDa said...

hehe..bgOs2..
gud girl la tiewa..
nme boypren xnk ltk ke?? hehe

aku_tiewa said...

hahaha..gud girl la sgt..
opppppsssss...
no komen...hik3;p

.::WaNiE::. said...

cis jawapan mengelat

aku_tiewa said...

wanie,

hahahaha...
up to me la...

lalalala~~

Related Posts with Thumbnails