23 March 2011

23/03/2011

Selamat Pagi dunia! Alhamdulillah, aku kembali lagi setelah agak lama menyepikan diri.. Tp takde la lama sgt pun.. Biasa2 je.. haha.. Maklum la, org baru abis exam kan.. haha.. Hepi giler.. Mudah-mudahan dapat la result yg baek2 yea.. x perlu la aku bersusah-payah nak amik lagi.. Penat woo nak amik byk2 kali..

Hmm.. byk lagi benda x settle sebenarnya nie.. Kursus la, exam tu la exam ni la apa semua.. Tp, biar la dulu semua tu.. Yg penting aku nak citer, ari ni aku masuk ofis dengan suasana yang baru.. Yea!! aku da bertukar seksyen.. walaupun still under office yang sama.. hehehe


Bukan apa, keje sama je kat mana-mana.. Cuma suasana nye la b'beza-beza.. Kalau kat tempat lama, kita da biasa, nak wat apa2 pun x kesah.. tp kat tempat baru nie, hmm, t'paksalah mengambil masa utk membiasakan diri.. Berdepan dgn bos baru, pegawai-pegawai baru, staff-staff baru.. Waduh!!! bkn benda senang..

Apapun, aku harap aku dpt bekerja dgn baik.. x kesah la kat mana2 pun aku ditempatkan, mudah-mudahan kerja aku b'jalan lancar & satu je pinta aku, moga diriku disenangi oleh org2 disekelilingku.. Tu je.. Insyaallah.. :)


3 comments:

nur said...

amin moger dipermudahkan~ :)

Anonymous said...

Selamat Maju Jaya utk anda..

Misz Nuriz said...

nur,
amin.. mudah2an dipermudahkan..
btw, thanks yea..

tanpa nama,
thanks komen cni.. amin..
slmt maju jaya jgk utk anda.. :)

Related Posts with Thumbnails