08 July 2011

Selamat Pagi!

Di pagi yang hening dan damai ni, aku rasa macam nak ulang tengok citer nie laa.. hehe..

Citer EPILOG SYURGA CINTA ni sgt2 best bagi aku.. Lebih2 lagi waktu siaran dia dulu dekat2 nak bukak puasa.. Dan semestinya sebelum bukak puasa harus menonton citer ni dulu.. Kalau terlepas tengok, alamak tak berselera la nak makan.. Ibarat makan nasi takde BUDU.. keh3..

Jom tengok sama2.. eh, jap nk download dulu kat SINI.. hik3..

p/s : Rindu suasana bulan puasa.. 22 hari je lagi.. Hmmm, mudah-mudahan kita berpeluang bertemunya dan dipanjangkan usia untuk menempuhinya.. Insyaallah.. :)

6 comments:

Amirul Aqiim said...

insyaAllah.. :)

Misz Nuriz said...

Amirul Aqiim,
Insyaallah.. doa2kanlah.. :)

Anak Wak Mail said...

tak bape suka tengok cite ni sebab cikgu siti tu berlakon mcm tak feel sangat..hihi..tp layan je..:p

Misz Nuriz said...

Anak Wak Mail,
laaa..x cukup feel lg ke??
rasa da bkn main feel daa
sampai kita kat umah pun da feeling sama daa..he3

Scya Lollita said...

serius tak pernah tgk -.-

Misz Nuriz said...

Scya lollita,
tak penah tgk ke??
best citer nie..hik3

Related Posts with Thumbnails