23 November 2010

Salam...

Da lama x update blog.. Sori eh semua, buzy sikit.. almaklumlah, baru pas raya kan.. rasa2nya, x t'lambat lagi utk aku ucapkan "Selamat Hari Raya Aidiladha" kpd semua Muslimin Muslimat di seluruh dunia khususnya yg baru atau yg pernah m'jejakkan diri anda secara maya ke blog nie..hi3

Hmm, xde apa nak yg diceritakan pun sebenarnya.. minggu ni pun masih buzy.. buzy dengan kursus yg akan b'mula 25hb nie... x lama da tu, lusa da.. Hmm, dapat la aku mereleasekan tension sket selama 5 ari.. ok la kan, drpd t'peruk kat opis dgn keje yg b'lambak nie.. baek aku kuar mkn2 angin sambil cari2 ilmu.. ada gak faedahnya!!

Anyway, di kesempatan ni, aku nak ucapkan TERIMA KASIH BANYAK2 la kpd semua pengunjung & followers blog ni yg sudi singgah ke mari tak kira la sekadar utk up kan traffic semata2 ke, utk tinggalkan link ke, utk mengomen ke mahupun utk m'baca tulisan2 yg sekadar picisan ni atau apa jua alasan lain, tak kisahlah apa2 pun, yg penting anda pernah singgah ke http://akutiewa.blogspot.com/ ni, jutaan terima kasihlah daku ucapkan.. Sememangnya, KUNJUNGAN anda semua sgt2 sy hargai & sy dahulukan dgn ucapan terima kasih. sekian terima kasih. (eh, cam ayat surat je, ah lantaklah...hehe)

 

p/s : GUD LUCK n All THE BEST diucapkan kpd pelajar2 yg menduduki exam SPM b'mula ari nie especially buat my dear sis n sepupu,.. Semoga Allah m'permudahkan urusan kalian & seterusnya m'beri kejayaan yg cemerlang kpd kalian semua.. amin.. ^_^



6 comments:

huϟna™ said...

selamat hari raya aidiladha juga(:
haha

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho baik2 buat kerja tuh ;D
igt keluarga tersayang
huahua

ps: Slmt hari raya juga~ xtlmbt lgik
raya sebulan juga kan?
@_@

Misz Nuriz said...

husna,
Selamat Hari Raya Aidiladha..
hik3 ^_^

Misz Nuriz said...

fakhrur razi,
haha..
insyaallah..
doakan sy baik2 aja..
slmt hari raya jgk..
x t'lambat ag kan..
raya ttp sbulan x kisah la raya apa pun..
haha...

HonEyBuNNy said...

salam aidiladha...rindu blog neh......;-)

Misz Nuriz said...

ila,
salam aidiladha gak..
hehe..
rindu blog je ke, tuannye???hehe
anyway, tq bebanyak!!!

Related Posts with Thumbnails