09 November 2010

Alamak!!! terlebey sudaaa....

Waduh2.. apa yg harus aku lakukan??? bagaimana semua ini bisa t'jadi??? tdk pernah ku duga perkara seumpama ini t'jadi kepadaku...

Hari ini t'bongkarlah segala-galanya.. & saat ini, baruku tahu betapa OBESNYA BLOGKU.. huh!!

Tak percaya?? Ni buktinya!!


Tak pernah ku sangka, cempedak akhirnya jadi nangka jua.. nampaknya, blog ini telah berani melawan tokey.. sedangkan tuannya sendiri x cukup zat, dia dgn berani2nya m'bina berat.. ntah vitamin hapa yg dihadamnya, aku sendiri pun x taw...

Hmm.. sekarang, t'paksa la aku memikir.. benda apa la yg aku nak buang utk bagi dia slim balik ni.. kalau x bole slim pun, sekurang-kurangnya biar la ideal.. sbb menurut tuan punya mesin penimbang yg aku guna ari tu, nilai terbaik bagi saiz sesebuah blog tu adalah di bawah paras 100kb.. So, kalau da t'lebih ni, paham2 je la kan.. bkn apa, benda ni utk menyenangkan pengunjung blog kita jgk.. kalau da loading pun berejam2, x ke naik serabut kepala diorang??? x pasal2, niat murni nak ziarah-m'ziarahi t'batal gitu je.. kesian sungguh!!!

Takpe la.. nantilah aku pikir apa yg nak dibuang.. kalau korang b'minat nak jalankan aktiviti timbang-menimbang ni
jgk, bolehlah singgah sini yea.. free of charge je.. don't wori be hepi la.. x yah bayar walau b'kilo2 pun.. hehe.. SELAMAT MENIMBANG!!! aku doakan semoga result yg korang dapat baik2 saja.. dgn kata lain, ideal lagi seimbang (eh, sama maksud ke 2 perkataan ni?? ah, lantak la..) hik3...

13 comments:

HafizRahman.com said...

kalendar,jam dgn happy o meter tu mungkin boleh dibuang..n one mo0re thing....widget counter widgeo pon agak berat =)pakai yg nie ringan je..

http://www.freeonlineusers.com/

Misz Nuriz said...

hafizRahman
tq so much atas suggestion kamu..
da buang da happy o meter tu..hu3
thankz ya!!

abgreds said...

tak nampak pung rupe tuannya..
ala sikit jer tu. karang-karang elok lah.
tadi buka okey jer..

ashraf said...

patut la berat nak masuk.hehe

p/s latest post:
Scott Pilgrim

top posts:
HAHAHA (18++)
Hemut..hemut..
Aku Tak Gentleman?

Misz Nuriz said...

abgreds
hehe..tuan dia pemalu..
sbb tu x tunjuk muka..hehe
hmm, ok jer..
thanks yea..

Misz Nuriz said...

ashraf
ye ke berat???
hehe..
apapun, tq sbb sudi masuk cni..

.:sukasuki:. said...

berat cam tuan dye.ha3

Misz Nuriz said...

ana
keh3...
klu berat cam tuan dia,
x la jd camni...

.:sukasuki:. said...

berat ngn budi kerti.ha3

Misz Nuriz said...

ana,
apakah?????
x paham gue..

.:sukasuki:. said...

berat ngn budi pekerti yg baek la..

Misz Nuriz said...

ana
keh3... amin..
mudah2an betul la tu..hu3 ^^

.:sukasuki:. said...

insyaALLAH.

Related Posts with Thumbnails