01 June 2010

Ntah..

Assalamualaikum.. hi3.. lama tak update blog kan???? sori ye sume, bkn sengaja tak nak update.. tp buzy la.. keje buzy, cuti pun buzy.. dah tu bila nak rilex nye..????

Hmm.. 2,3 ari ni rasa cam tak sihat je.. adakah sbb telah m'hadam daging kobau masa kenduri ari tu??? eh, apa kaitan ngn kobau lak??? bkn salah dia... sapa suruh gi makan??? dah la tuan umah pun x kenal.. apatah lagi si pengantin tu ha.. tetiba je jadi tamu.. tp bkn x diundang taw.. tamu ikut orang je.. hi3.. dah tu, dtg2 terus senduk nasi.. ish, x malu betul.. hahaha.. amik ayam 2 ketul lak tu.. hik2..sabo je la..

Da takde apa nak citer pun.. cuma masa t'buka kat web nuff td, t'pandang benda ni ha...



So, t'tanya2 la sekarang.. APAKAH INI??????


MUSYKIL2...

20 comments:

sarah shafie said...

bhasa ape tu??pelik je..

aku_tiewa said...

sarah,

ntah..mcm simbol pun ada..
nk kata math, x penah blajo lak camtu..

ish, musykil2

.::WaNiE::. said...

apo ko bondo eh tu

eh mmg keyword ko tu pelik2 tu hahaha

SuRAizA~ said...

haaha ape tu?

aku_tiewa said...

sis Wanie,

haha..tu yg wat sy musykil tu..
apo ko bondo ntah..

keyword lain ok la..
paham gak..
yg satu ni je..ishhhkkkkkk

aku_tiewa said...

sue,

ntah..
xde jawapan...

Cheqna said...

"apakah ini"? ~ marilah belajar bahasa penulisan...hehehe..

hans said...

hahahaha
aku pun 1st time tgok ada bahasa aneh dkt situ

aku_tiewa said...

cheqna,

haha..bahasa penulisan baru..
mari!!!mari!!
kita belajar sama2..(^_^)

aku_tiewa said...

Hans

tu la pasal..
ntah2 bahasa makhluk asing?????

erkkkkkk!!!!!

kain_sari said...

tq komen my blog..;p
awak pow take care okey..;p

simbol org zaman dulu kala kot tuh..;p

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ape mendenya tu? xpaham langsung

aku_tiewa said...

kain_sari

hihi..biasa la komen mengomen nie..
tq... hmm, buleh jadi la kot..

pelik semacam je tu..huhu

aku_tiewa said...

cik aida comei

tu la..masih t'tanya2 nie..
apakebendenye tu..

mmg x t'capai akalku la nk pikir..hik3

TokNabe said...

Daging kubau, meme panah sikit kata ore tua, Jare ada ore buat kenduri pakai daging kubau kecuali majlis kat n9 aje.

Iru tulisan jerman kot.. :)

Fakhrur Razi said...

hak2 manusia xle bce tulisan nih..
daging free spe xnk XD

pawaka19 said...

macam bahasa rusia je hehe

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Imam Muda VS Program Realiti Hiburan "

aku_tiewa said...

TOkNabe

laa.. yo ko???meme make di N9 pun..hu3..
mcm taw2 jah nie..

tulisan jerman ke tu??bakpo la pelik bena teh..

aku_tiewa said...

Fakhrur Razi

ehhhh..tulisan alien ke tu?????
takuttttttttttt

hehehe..betul3

aku_tiewa said...

Pawaka

bahasa rusia lak???
td ad org kata jerman..
mana satu nie???

ishk..semakin musykil saya..

Related Posts with Thumbnails