03 June 2010

World's Thorniest Trees!

Salam.. x nak tulis pjg2, juz nak tanya.. korang penah tgk pokok b'duri x??? haaa.. meh sini tengok antara pokok yg berduri di dunia.. tp, AWASSSS!!!jgn pegang... kan luka kan, me x masuk campur..ha3...

Gerun tak??????


Walaupun jarang2 tp kalau da kena, jgn harap la bole duduk senang.. ha3

Da macam buah durian daaaaaaa...

Bayangkan jika anda m'cari nahas dgn memanjat pokok ini..
wahhh, amat2 dasyat kesannya..


Walaupun dipenuhi duri, pokok ini tetap maintain comei...

Ada berani???


Landak ke pokok nie????


Kena chicken-pox ke??? kui3


Yang nie kalau kena mmg confirm calar la jawabnya...

Eeeeiiiiiii.. seriau tgk.. da t'bayang ketajaman duri2 itu.. hu3... sakitttttttttt...

12 comments:

sarah shafie said...

aduihh..pokok pe n??duri byk gile..

.::WaNiE::. said...

haah tiewa cam kulit durian pulak ghupenye

fikaryna said...

eee..mmmg seram la..kalau lalu..tersadung pastu tergaras kat pokok..uih..ngeri la..

aku_tiewa said...

sarah

ntah..pokok apa ni..
duri saje..

ish..gerun!!

aku_tiewa said...

sis wanie

tu la psl..
klon buah durian kot..kui3

aku_tiewa said...

fikaryna

eeeii.. naik seriau la
klu bayang situasi camtu..

mesti sakit dia xdpt nk digambarkan..
eee...pedihhhhh!!!!!!!!

HaFizRahMaN.com said...

ttbe rase cam geli tgkuk..haha

Tasbih Alam said...

Salam,

adapun tujuan saya adalah untuk membina rangkaian blogger..
Sekian lama saya mempelajar bagaimana membina blog.. kini sudah sampai masa saya membina rangkaian bersama-sama blogger hebat yang lain, serta mempelajari lebih banyak untuk menjadi blogger hebat seperti anda..
Di harap kita akan dapat saling mengunjungi antara satu sama lain bagi mengeratkan lagi persaudaraan serta mendapat menafaat daripadanya.. insya Allah

Sesungguhnya mata pena lebih tajam dari mata pedang..

wassalam...

HonEyBuNNy said...

adoiii...gerunnya...kena badan sedap tu...ahhahha...kt uia da pkok cm berduri tu.....

aku_tiewa said...

HafizRahman

hahaha..eeiii..x leh nak bayang kesakitan itu..

aku_tiewa said...

Tasbih Alam

W'salam..
hmm..saya pun sehingga hari ini pun masih belajar..
Alhamdulillah.. dari sehari ke sehari, pelbagai benda yg saya pelajari dlm dunia blog ni..

Insyaallah, mudah-mudahan ukhuwah kita di dlm dunia maya ini akan terus b'panjangan..

Salam ukhuwah dari saya..

aku_tiewa said...

HoneyBunny

mau x gerun..
tgk duri m'cacak2 tu..
eeiii..

Related Posts with Thumbnails