29 February 2012

29 Februari 2012

Assalamualaikum! Aku kembali menjenguk blog yang semakin sepi nie.. Memang sangat-sangat sepi sejak kebelakangan ini! Maaf yea.. Sekarang, mood aku nak berblog dah tak macam dulu.. Semakin hari semakin hilang minat itu.. Entah kenapa.. Maybe sebab takde benda yang menarik untuk dikongsi kot.. Tambah-tambah lagi dengan kesibukan diri ini.. Memang tak punya kesempatan langsung laa.. Harap anda mengerti.. :)

Hmm, 29 Februari - tarikh yang special kan?? 4 tahun sekali je muncul tarikh nie.. So, sesape yang lahir tarikh ni memang 4 tahun sekali la boleh sambut birthday.. yea dak?? hihi..

Takde apa pun nak diceritakan hari nie.. Just nak jenguk2 teratak sepi nie je sambil-sambil mengambil kesempatan mencoret entry pada tarikh nie.. Insyaallah, kalau panjang umur, 4 tahun lagi kita bertemu lagi yea pada tarikh ni.. hehe..

#Kbai!

2 comments:

en. shafiQ said...

elokla..huhu

Misz Nuriz said...

en ShafiQ
apa yg eloknye??hehe
btw, thanks singgah..

Related Posts with Thumbnails