10 February 2012

Vanilla Coklat

Seriously, aku sebenarnya malas nak ajar diri aku layan mana-mana drama kat tv yang bersiri-siri ni.. Tak kira la citer melayu ke, indon ke, english ke, memang malas nak layan sebab nanti kalau dah terlayan susah pulak nak tinggal kan.. Macam kes ni Gara-Gara Benci Bilang Cinta Blogku Terabai

Tapi tu la, bila dah terlayan nak buat macam mana kan?? Dan tu lah yang terjadi bila aku terlayan drama Slot Lestary TV3 : Vanilla Coklat.. Aku pun tak tau kenapa la aku suka sangat layan citer nie... Hari-hari yang berlalu rasa macam nak cepat-cepat hari selasa sebab tak sabar nak tengok citer nie.. Dah la tiap-tiap hari dok ulang tengok episod-episod sebelum ni kat Youtube.. Susah kan kalau dah addicted macam nie?? Hmmm...

Apa boleh buat... Layankan je la, yea :)

8 comments:

~Eim~ said...

citer ni best sgt. suke tgok gak! :)

Misz Nuriz said...

eim,
hehe.. kan..

syafiqakarim said...

tu la..mls nak biasa kan diri.kalau sekali skip,mcm nak nges.haha.

ok.xlayan sgttttt

Misz Nuriz said...

syafiqakarim
hehe.. tu la pasal..
moral of the story, jgn layan yea.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

besattt sangat cita neh..hehhe

adik ila cakap selasa ne last..ehhehe

Spongebob Tercekik said...

haa. spongebob tercekik ada byk ost citer ni..

Misz Nuriz said...

Ila,
best kan..
tp selasa ni(mlm ni) blm last lg ila, sbb citer ni 13 episod semuanya..
malam ni baru episod 9.. hihi

Misz Nuriz said...

spongebob tercekik,
err, nak air ke??? kang parah plk tercekiknya tu..hehe
ost dia best2 kan..
da donlod siap2 da.. hehe :)

Related Posts with Thumbnails