11 September 2011

Najwa Latif :)

Selamat Petang! hmm, agak lama la tak update.. Sori yea kawan-kawan, saya agak bizi sket.. Biasalah kan.. Ok, entry hari ni pasal Najwa Latif.. Mesti nama ni da familiar bagi korang kan.. Kenapa Najwa Latif??? Wondering tak?? hehe..

Maaf la kalau aku ketinggalan sikit.. Actually, aku baru je mengenali adik Najwa Latif nie.. Selama ni aku dok dengar je orang cerita pasal dia dalam facebook tu tapi aku tak amik tahu pun..

Najwa Latif

Tapi, ntah camne, tetiba je aku rasa cam nak amik tahu pasal dia.. Mungkin sebab aku 'terview' VC lagu femes "Cinta Muka Buku" dia tu kot.. Dan lepas view VC dia tu, aku rasa macam "tertarik" pulak tgk adik nie.. Dengan suaranya yang best + orangnya yang comey membuatkan aku jatuh katil oppss, tak de laaa.. jatuh hati dengan personalitinya..


Oleh sebab itu - sori, ayat agak skema :) aku pun merajinkan diri laa untuk meng'usya' laman2 peribadinya, termasuklah FACEBOOK, YOUTUBE, TWITTER dan juga BLOG..

Dan aku percaya, "kegiatan" ini akan berterusan untuk masa-masa akan datang sebab aku dengan tidak semena-mena & segan silunya telah menganggap diriku sebagai "kipas" nya.. :)

Cukup cerita hari ini, sampai ketemu lagi yea.. ^^

p/s : Masih tak jemu-jemu mengulang kaji tayang Video Clip "CINTA MUKA BUKU" di laman Youtube dengan tujuan meningkatkan rating "viewers" dan dengan harapan dianggap "kipas yang setia" yang tidak putus-putus support artis kesayangannya... PEACE!!!

11 comments:

Anastasyea said...

Saya pun suka dengar Najwa Latif menyanyi .. (",)

anastasyea's latest post .. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR (Penilaian Menengah Rendah) Negeri Pahang bagi tahun 2011

webmdmk said...

Silaturahmi sahabat...Assalamu'alaikum

Umie Artoqiemie said...

tak sangka adik ni yg femes di youtube kini jadi artis..

Misz Nuriz said...

anastasyea,
ye ke??sy baru je b'jinak2 nak suka dia..hihi

webmdmk,
waalaikumussalam.. salam kenal juga..terima kasih sudi singgah sini.. :)

Merpati Puteh said...

hehe

Fieza said...

suke dgr lagu die tu....relax je kn....anak pn suke nk dgr...nk diulang2nyer....

Misz Nuriz said...

Umie Artoqiemie,
tu la kan..rezeki dia..
betul la org kata, tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia tak siapa tahu.. :)

Misz Nuriz said...

Merpati Puteh,
errrr, gelak je???

Fieza,
a'a..suka lagu n vc dia..comey..hikhik

Anak Wak Mail said...

best ke dia?

Misz Nuriz said...

Anak Wak Mail,
ntah laa..
xtaw nak kata..
tp, sy suka dia.. :)

me & i said...

http://alammelayutanahjawi.blogspot.com/2011/04/barangan-yang-terdapat.html

Related Posts with Thumbnails