28 January 2011

Idola Kecil 3 lagiiii!!!

Hai, idola kecil da lama abis.. tp aku still ada modal je nak citer psl diorang ni..hehe.. kalau dulu, masa masih b’langsungnya program ni, especially konsert final la, sibuk dok main b’teka-teki sapa juara.. tp sekarang, bila da abis n da taw sapa pemenangnya, sibuk la pulak nak cari lagu2 diorang.. yea la, masa final kan diorang dpt lagu sndiri.. best la.. ala2 AF jgk la.. bila final je, dpt lagu bonus.. lagu yg dicipta khas utk diorang..

Kalau diikutkan, lagu2 finalis Idola Kecil 2 musim lepas lagi best drpd lagu2 finalis2 musim ke-3 nie.. Sbb tu la, sume lagu diorang aku download x kiralah lagu sape pun,
dayana, azzam, ain, arill, tasya n termasuklah jgk si maulud tu pun walaupun aku x bape nak suka bdk nie.. tp ok la, lagu diorang sedap didengar.. walaupun simple2 je, maklumlah utk bdk2kan..


Hmm.. utk musim ke-3 ni, 1 lagu je bagi aku best.. first time dgr, da rasa waa, bestnye lagu nie.. so, apa lagi, terus je usha2 kat youtube semata-mata nak cari lagu nie.. nak taw lagu apa??? Ha, lagu nyanyian adik HADI duet b’sama adik BALQIS, tajuknya “MAAFKAN KU TERLEWAT”.. best woo lagu nie.. sekali dgr, rasa cam nak dgr lagi.. hehe.. x caya?? Cuba la dgr sendiri.. nie link mp3 dia..    
http://www.4shared.com/audio/icXVaFFP/Hadi_idola_kecil_3_-_Maafkan_K.htm n ni ada aku selitkan lirik dia.. hik3..





MAAFKAN KU TERLEWAT
Hadi ft Balqis Idola Kecil 3

Terdengar deringan bingit
Terganggu amat
Jam di tangan ku perlihat
Aku dah lewat

Oh hayun langkah dgn cepat
Menuju tempat
Ke destinasi dengan selamat
Aku masih lewat

Maafkanlah diriku
Ku meminta darimu
Tiada terlintas
Tiada niatku
Buatmu tertunggu-tunggu

Senyuman daku beri
Semanis gula hati
Indah menawan sanubari
Cinta kita kekal bersemi

Setinggi bintang kan juga ku gapai
Kan ku berlari sepantas keretapi
Segala ku harungi demi cinta yang suci
Kita menuju ke puncak tertinggi

Ku maafkan dirimu
Kerna itu pintamu
Tiada terlintas
Tiada niatku
Buatmu terburu-buru

Senyuman jua ku beri
Semanis gula hati
Indah menawan sanubari
Cinta kita kekal bersemi

Maafkanlah diriku
Ku meminta darimu
Tiada terlintas
Tiada niatku
Buatmu tertunggu-tunggu

Senyuman daku beri
Semanis gula hati
Indah menawan sanubari
Cinta kita kekal bersemi



p/s : cuba la dgr... best3.. saje mls letak video youtube kat cni sbb blog ni da ada lagu.. kan m’ganggu lak.. hik3..

10 comments:

NM02 said...

kali ni tak tgk langsung idola kecil.

Misz Nuriz said...

NM0,
x tgk eh kak??
hehe..
xpe2..tnggu season 4 yea..

HonEyBuNNy said...

waduh....tetiba nak layan juga idola kecil...;-)

Misz Nuriz said...

ila,
program feveret ni..he3
Jom layan!
Idola Kecil 4 lak yea..^^

wanacesh said...

suami kter mrh kter tgk idola kecil nh,,ia kata nti budak2 nk jdi penyanyi dh besaq,,ha3

NewBlogger: Jom sama-sama up traffik,,!!

Misz Nuriz said...

wanacesh,
la ye ke..
xpe la..
utk kebaikan jgk sume tu..hik3 ^^

bighagenjo said...

budak2 lagi suara dah dasat. nyampah aku.

Misz Nuriz said...

bighagenjo,
kah3..ayat t'sirat ke hapa tu??
kah3..ilex ar..
yg penting penonton enjoy tgk!! ^^

nur ikhyar dee said...

saya suka ain,coklat dan bunga :)

dear bagi alamat untuk hadiah misteri ye... tQ

kadang2 jer.. said...

pada semua adik2 ik3, jgn lupa diri dan daratan bila dah rasa glemer sikit yer..jgnjadi mcm dak Balqis tu. dapat sikit je, hilang ingatan terus. kita masih budak lagi dan tanggungjawb kita pada pelajaran,

Related Posts with Thumbnails